Lotte

Vanuit mijn eigen bedrijf Flow werk ik als docent en therapeut vanuit het lichaam met dans, adem, yoga en andere vormen van beweging met bewustzijn.

Daarnaast ben ik mede-oprichter van The Movement Sessions, waar vanuit regelmatig workshops en retreats worden georganiseerd uit liefde en nieuwsgierigheid voor beweging in al zijn facetten.

 

Dans is voor mij een combinatie tussen fysieke bewegingen en innerlijke belevingen. Beweging is voor mij al van jongs af aan belangrijk. Het heeft mij de mogelijkheid gegeven om te ontwikkelen in de persoon die ik nu ben en het geeft me nog steeds de mogelijkheid om mezelf verder te leren kennen en ontdekken.

Dans en beweging zijn voor mij een manier om expressie te geven aan wat er in mijn innerlijke wereld aanwezig is, een manier om contact te maken met mezelf en de ander.

Ik kan er volop van genieten als ik zie hoe mensen bewegingen vanuit een emotie, gevoel of sensatie. Dit is voor mij wat dans is en ik gun iedereen deze ervaring omdat ik zelf heb ervaren hoe het is.

Vanuit deze verbinding met dans ben ik begonnen op de dansacademie in Tilburg en heb ik daarna de keuze gemaakt om me meer te verdiepen in dans- en bewegingstherapie.

Met de ervaring die ik heb en de kennis die ik heb opgedaan tijdens deze opleidingen, workshops en verdiepingen deel ik mijn passie voor dans en beweging via danslessen, workshops en lichaamsgerichte therapie sessies.

lot.

CV Lotte Willemsma