Lotte

Beweging is overal: in en om ons heen. Ik geloof dat ons lichaam ons gegeven is om volledig te ervaren wat het is om te voelen, waarbij alle emoties, gevoelens en sensaties welkom zijn. Het omarmen van de menselijke ervaring door middel van beweging is essentieel om te begrijpen wat ons samenbrengt.

Vanuit mijn eigen bedrijf, Flow, werk ik als kunstvakdocent gericht op dans, lichaamsgerichte therapeut, ademcoach en maak ik samen met dansers choreografieën. Ik onderneem graag projecten met andere kunstenaars, docenten en coaches.

Voor mij is dans een samensmelting van fysieke bewegingen en innerlijke belevingen. Beweging heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Het heeft me geholpen te groeien tot de persoon die ik nu ben en blijft een bron van zelfontdekking en zelfkennis. Dans en beweging zijn voor mij manieren om mijn innerlijke wereld uit te drukken en om verbinding te maken met mezelf en anderen. Ik geniet enorm van het zien hoe mensen hun emoties, gevoelens of sensaties uitdrukken door beweging. Dit is wat dans voor mij betekent, en ik wens iedereen deze ervaring toe omdat ik zelf heb ervaren hoe waardevol het is.

Daarnaast ben ik medeoprichter van The Movement Sessions, waar ik samen met Melissa onder andere retreats en ademcirkels organiseer.

Ook ben ik onderdeel van Community Overvloed, een plek waar kunstenaarschap en de liefde voor dans en beweging centraal staan.

Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen, workshops en verdiepingssessies, deel ik mijn passie voor beweging in al haar facetten via danslessen, workshops en lichaamsgerichte therapiesessies.