Breathwork

Ademwerk //
Conscious Connected Breathing

Adem is altijd aanwezig in het hier en nu. Bewust en onbewust stroomt deze door het lijf en voorziet ons van zuurstof en verwerkt afvalstoffen. Elk van ons heeft door de jaren heen een eigen adempatroon ontwikkeld die veel verteld over hoe we ons leven leven. Adem is een directe spiegel van eigen patronen.

Iedereen heeft op bepaalde momenten in het leven even de adem ingehouden, waarschijnlijk wanneer er veel tegelijkertijd plaatsvond of wanneer het spannend was. Dit is een natuurlijk mechanisme die ons beschermt voor alle impact van dat moment en hierdoor even wat minder te hoeven voelen.

In de Conscious Connected Breathing sessies nodigen we de adem weer uit om juist de plekken waar we weggetrokken zijn met de adem, deze weer terug ademruimte te geven. Want hoe meer ademruimte we ervaren in ons lijf, hoe meer levensenergie er voelbaar is in jouw systeem.

Door de in- en uitademing aan elkaar te verbinden laten we de adem het werk doen en wordt je begeleid op jouw adempatroon. In elke sessie zullen we werken vanuit een intentie en staat het mogen verschijnen in jouw puurste vorm van zijn centraal.

Het is mogelijk om een individuele ademsessie te komen ervaren:
– Een sessie duurt tussen de 90 en 120 min.
– De aandacht zal gericht worden op jouw adempatroon en intentie.
– Voorafgaand de eerste sessie zal een intake gesprek plaatsvinden.
– Kosten: 135,- incl. btw

Locatie: Studio 110, Boerhaaveplein 110, Utrecht
Interesse en/of vragen? Stuur een mail naar lottewillemsma@gmail.com


Liever een groep sessie bijwonen?
Via The Movement Sessions bieden we workshops en retreats.
Bekijk de agenda voor de opkomende sessies.

2