Workshops

GUERILLA DANCE PROJECT
door Lotte Willemsma en co-teachers

6 workshops van 2 uur
– werken naar een korte performance die we ergens gaan dansen in Utrecht (stad) –

Tijdens de workshop krijg je dansfrases aangeleerd, werken we met verschillende improvisatie oefeningen en krijg je de mogelijkheid om eigen bewegingen te ontwikkelen.
We zullen in een groep samen gaan werken aan compositie en het ontwikkelen van performance kwaliteiten.
In sommige workshops zullen we werken met live muziek. We zullen zowel werken in de studio, als buiten de studio in publieke ruimtes.

Wil je mee doen met het Guerilla Dance Project?
Meld je dan aan voor 1 van de groepen door een mail te sturen naar:
info@lottewillemsma.com

Groep 1 – Vrijdag 15:00 – 17:00 uur
8 february, 15 february, 22 february,
1 march, 8 march, 15 march

Groep 2 – Zondag 15:00 – 17:00 uur
10 february, 17 february, 24 february,
3 march, 10 march, 17 march

Performance – zondag 24 maart 15:00 – 16:30 uur
(beide groepen zullen opwarmen van 13:00 – 14:30 uur)

Locatie van de performance: wordt later bekend gemaakt

Locatie van de workshops:
Werkplaats Overvloed, Nijverheidsweg 16C, Utrecht

€130,- p.p. | min. 6 pers. per groep | max. 12 pers. per groep
MOVING BODIES
door Loes Schaap en Lotte Willemsma

Loes en Lotte hebben elkaar ontmoet tijdens de dansopleiding in Tilburg, waarna beide een eigen richting zijn ingeslagen: Loes is Mime (bewegingstheater) gaan studeren in Amsterdam en Lotte is Danstherapie gaan studeren in België.

Nu beide zijn afgestudeerd is er nog steeds de gezamenlijke passie voor beweging, waarbij bewustzijn van de eigengemaakte bewegingen centraal staat.
Vanuit de passie en kennis die ze hebben opgedaan tijdens deze opleidingen is het neerzetten van deze workshop ontstaan.

In deze workshop gaan we op zoek naar jouw mogelijkheden van het lichaam. We nemen je mee op reis onder leiding van verschillende ritmes en melodieën. Voor je het weet beweeg je in een flow waarbij al je lichaamsdelen gestimuleerd worden om mee te doen.

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen met deze workshop, wees welkom.

De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

De tijdsduur van de workshop is 2 uur en de kosten zijn €20,- per persoon.


BODY RHYTHM
door Lotte Willemsma

In de workshop Body Rhythm die ik bied vanuit Flow gaan we in op het exploreren en integreren van bewegingen, om deze vervolgens te vertalen naar jouw bewegingsritme.

De workshop is toegankelijk, geeft aandacht aan expressie en geeft ruimte om te onderzoeken wat beweging voor jou kan betekenen. We werken veel met adem, flow en gronding.
Bewustzijn is een thema waar we veel mee gaan werken in verschillende facetten.  De focus in de workshop ligt op het contact maken met jouw en lichaam en jouw bewegingsritme.

De workshop biedt de mogelijkheid om te onderzoeken wie jij als persoon bent, wat voor bewegingen jij maakt en hoe jij jezelf hierin kan ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om je emoties, gevoelens en sensaties te uiten door actief gebruikt te maken van je lichaam, waardoor dans ontstaat. In de workshop is er ondersteuning in het exploreren en toevoegen van bewegingen aan jouw lichaam.

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te doen met deze workshop, wees welkom.

De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

De tijdsduur van de workshop is 1,5 uur en de kosten zijn €15,- per persoon.

——————————————————————————————–

Ben je geïnteresseerd in één van deze workshops en wil je graag een keer mee doen? Stuur dan een mail naar info@lottewillemsma.com met hierin een vermelding van de datum, tijd en naam van de workshop/intensive waar je interesse in hebt.

De aanmelding is compleet als je een bevestigingsmail hebt ontvangen en het bedrag van de desbetreffende workshop/intensive hebt gestort op bankrekeningnummer: NL33RABO0308076699 t.n.v. L. Willemsma, Flow. Met als omschrijving: naam van de workshop + je naam + de datum en locatie.

Kijk in de AGENDA voor de planning en locaties van de workshops.